Számítógép lefagyás. Mi produkálja?
Sziasztok.
Nos, úgy jelenik meg ez a lefagyás, hogy előbb beáll a kép, de az egér még mozgatható egy ideig, aztán az is megáll, és már csak az újraindítás segít.
ELőzmények:
Vettem kb. 2 hónapja egy AMD Fx 6300-as procit, amihez biost kellett frissíteni az Asus M5A78L-M LX alaplapomon.
Kb. 1 hónapra rá megvettem ismerősömtől videókártyáját, egy AMD Radeon HD 6850-et.
Na már most én hülye nem néztem, hogy a tápom (400W) nem bírja el az "új"at, szóval visszaraktam a régit.
Ezután kezdtek jelentkezni a lefagyások. Szereztem kölcsönbe, egy 450W-osat, hogy kipróbáljam az újat, de ugyan úgy lefagy a gépem.
Azóta kaptam kék halált is (Windows 8.1) WHEA_uncorrectable_error és valami Clock Watchdog_timeout-ot....
Szóval, rámjár a rúd, és nem tudom mi a baj. Egyre tudok gondolni, hogy talán az alaplapi csatlakozóm romolhatott el, bár ez se valószínű, mert van hogy 1-2 óráig nem fagy le, normál használat (netezés, videónézés közben) sem játék közben.
Szóval, tanácsokat kérnék hozzáértőktől, mert én nem nevezném magam annak :D
Köszönöm, szép napot!
Ez hátha segít egy picit:
"Nem biztos,hogy elegendő áramhoz jut a gépezet"
Ellenőrizd a merevlemez állapotát Hard Disk Sentinal-el.
Lehet,hogy rendszer hiba.Állítsd vissza az op. rendszert egy korábbi időpontra vagy telepítsd újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!