Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lemez/USB csatlakoztatása...

Lemez/USB csatlakoztatása után nem csinál semmit a gép, csak lefagy?

Figyelt kérdés

Pár hete az van, hogy ha egy lemezt beteszek a gépbe, vagy USB-t, akkor nem jön fel semmi ablak, ez után gondoltam bemegyek a sajátgépbe és megnézem, hogy ott jelzi-e. De nem jelzi, sőt, olyankor általában a sajátgép "kezdőlapja" (ahol be lehet menni mindenféle "C, D meghajtóba"), lefagy, és néha még ki se tudok lépni belőle.

Nem tudok semmit se kiírni, lementeni így a gépemről. Ez miért lehet?

2015. febr. 7. 16:02
 1/1 akikam ***** válasza:

Azt ajánlom tedd újra a Windows-t és tedd fel az illesztő programokat a Hivatalon oldalról vagy ha adtak a géphez lemezt akkor arról. És ha a probléma még mindig fent áll,

akkor valami hibás nekem volt ugy hogy a DVD meghajtó volt a hibás az asztali gépembe nem elég hogy csak néha ment még mást is bezavart de mikor le húztam akkor már jó volt minden(de ez inkább asztali gépen fordul elő) ,Vírus is lehet stb. Rakd újra a Windows-t ha még fenn áll akkor irj megint és gondolkodok :)

2015. febr. 10. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!