Indavideo lassúság? Nálatok is? Próbáljátok már ki.
Ha feltepíted a downloadvideohelper plugint a brózerhez, akkor az tud olyat is, hogy letöltés helyett csak a clipboard-ra teszi az adott video linkjét, amit aztán vlc-ben, smplayer-ben, vagy bármi másban megnyithatsz, mivel kutya közönséges h264 codec. Igen, macera minden video indítása előtt két-három klikk, de így legalább megkerülöd a flash-t, és sokkal, de sokkal kevesebb cpu kell a megnézéséhez.
Példának okáért az előbb említett indavideos film direkt linkje: [link]
Fent van, szoktam használni. Fél perces videóknál kényelmetlen, 7-8 percesnél jó, 10 percnél hosszabbakhoz pedig megint nem jó, mert 10 perces blokkokban vannak tárolva a videók, link másolásával és beillesztésével csak az első tíz percet tudom megnézni, letöltésnél lehet trükközni, így le tudom tölteni az egész videót, de csak 10 perces részletekben. Figyeljétek meg, minden tizedik perc környékén (pl. 09:59-10:03 között) akad egyet a lejátszás. PotPlayer-t szoktam használni, a VLC-t egyszer próbáltam, nem tetszett.
Youtube-nál szoktam néha a címsorban lévő linket kimásolni, megnyitja a PotPlayer, mindent lehet állítani mintha a neten néznéd, csak sokkal jobban és gyorsabban működik.
Egyébként ha ennyire benne vagy a témában, és nem ijedsz meg javascript-től meg html-től az első körben, akkor ajánlanám a viewtube greasemonkey scriptet: [link]
Ez a youtube/facebook/vimeo/8 másik videomegosztó oldalánál a flash-es videot kicseréli egy natívan futó vlc-re, mplayer-re...potplayert nem ismerem, de valószínű rá lehet szoktatni.
Szóval a megoldás adott a népszerű site-okra, csakhát az indavideo világszinten nem ismert, így nincs benne a listában. Kis barkácsolással szerintem fél óra alatt belehegesztheged az indavideo supportot. (utána meg küldd el a fejlesztőnek, h tegye bele, és sok magyar fogja megköszönni neked! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!