Valaki tud segíteni? ( Egy laptopal van a gond. Nagyon lelasult egy napról a másikra )
Kb egy hete volt újratelepítve a windows a laptopomon. Most Windows 7 ultimate (64bit) van benne. Minden jól működöt, sorban telepítete a windows az újításait. Kb 3-4 nap után mikor bekapcsolom a laptopot és megpróbálok játszani egy játékot mondjuk : Mount and blade warband, Medieval 2 total war . Amiket eddig magas grafikán szagatás nélkül játszottam (30-40 fps-el ), most minimum grafikán (10-15 fps-el) szaggat. Megpróbáltam az AVG tuneup-ot valamit segítet, de még így is alig (3-4 fps-el) nőtt a teljesítmény. Vírust is kerestem, de a vírusírtóm nem talált semmit. Átvizsgáltatam az USB-t is amit használtam de azon sincs vírus. A hűtés is viszonylag jól működik .
A laptopom : acer aspire 5742zg
proceszor : intel pentium p6200
grafikus k. : nvidia geforce 610m (1GB)
RAM : 4 GB DDR3
HDD : 500 GB amiből alig 60 GB foglalt
Vásárlás : A laptopot alig 2 éve vettem.
Csinálj egy képernyőképet ( [link]
Ezután tedd fel a képet egy tárhelyre. Ha nincs saját, akkor a kepfeltoltes.hu is megteszi. Majd a kapott linket másold ide nekünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!