A lol nem megy tovabba rengeteg web oldal nem indul el valoszinu valami evel a tanusitvanyal van baj de nem tudom mi ez. Tovabba lent meg van a kerdes! Aki tud segitsen mivel lehet ne ezt meg oldani Mi lehet a gond?
Lenne 1 kis gondol van a league of legends jatek amit mikor inditok nem Onlinet ir a szerver statusnal hanem "undefinede"t ra kerestem a netten es ra jottem ha be irom a "thereisnourflevel" kodot akkor Onlinet fog ki irni es el tudom inditani
De amint be irom a kodo ki ad 1 "biztonsagi figyelmeztetest" abalakot ad ki amiben le irja hogy "A lap megtekintese biztonsagos kapcsolatot igenyel,a kiszolalo hitelesitesevel" "A hely tanisitvanykiallitoja nem megbizhato vagy ismertelen.Folytatja?" Igen Nem valasz es a tanusitvany meg tekintese..
Tovabba a lol ki irja hogy a lol szerver nem mukodik es 3 linket amibol 1 nem is megy.
Feltelezem hogy most tettem ujra a windowsot es a windows 1 30 napos trial volt amit meg probaltam meg crackelni ami sikerult de nem aval a modszerrel amit meg 1 evvel ezelott csinaltam. Aki tud kerem segitsen amit nem ertetek kerdezzetek ra es jobban le irom meg nem volt ilyen es mi lenne a leg egyszerubb modszer gondolom az ujra instalalastol helyre jonne vagy nem ?
A kapcsolódás sikertelen
A Firefox nem képes kapcsolatot létesíteni a(z) euw.leagueoflegends.com helyen lévő kiszolgálóval.
A webhely ideiglenesen nem érhető el vagy túlterhelt. Próbálja újra pár perc múlva.
Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenőrizze a számítógépe hálózati kapcsolatát.
Ha a számítógépet vagy a hálózatot tűzfal vagy proxy védi, ellenőrizze, hogy a Firefox számára engedélyezett-e a webhozzáférés.
vagy egy olyant ahol meg kerdi hogy biztos szeretneme de ha mar 1x ra katintok hogy engedelyez es tobszor nem kerdi azon az oldalon .
es meg ezt irja ki a netten de mar a Facebook se megy a chat feszt fagy ki
Ez a kapcsolat nem megbízható
Azt szerette volna, hogy a Firefox biztonságosan kapcsolódjon a következőhöz: translate.google.hu, de nem garantálható, hogy a kapcsolat biztonságos.
Általában a biztonságos kapcsolat létrehozásakor a webhelyek megbízhatóan azonosítják magukat, hogy bizonyítsák, hogy a felhasználó jó helyen jár. Ennek a webhelynek viszont nem ellenőrizhető az azonossága.
Mit tegyek?
Ha általában probléma nélkül tud kapcsolódni ehhez a webhelyhez, akkor ez a hiba azt jelentheti, hogy valaki leutánozta a webhelyet. Ne folytassa.
ezt eppen a google forditonal irta ki
nem tudom mi van 1 kerdes 1 ujabb instalalasnal ez hejre jon nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!