Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tölt fel a laptopom?...

Miért nem tölt fel a laptopom? Kábellel van gond? Légyszi segítsetek!

Figyelt kérdés

Két napja küzdök a laptopom feltöltésével.

Egyszerűen nem akar tölteni, csak sejteni tudok dolgokat,de nem tudom vajon mi lehet a baj.

Hiába csatlakoztatom a laptomphoz a töltőt,tehát hiába dugom be oldalt a kábelt a laptopba, NEM ÉRZÉKELI!!!!!!

SE KÉP, SE HANG!!!!!!!!!!!!!

Nem tölt a laptopom. Aztán van hogy néha megmozgatom és beindul a laptopon a feltöltés ikonnál a töltés,aztán fél másodpercen belül ismét OFF! ÚJRA SE KÉP, SE HANG! Ez így megy két napja és épp hogy sikerül vmennyit töltenem laptopra és ez már nem állapot. Nem tudom használni a gépem. (ACER laptom és 3 éves)

MI LEHET A GOND?!

Gépemmel van a probléma?

Vagy a kábel megtört?

Vagy a laptopon a csatlakozó hibásodott meg?

Tök szar,h nem tudom a probléma forrását és nem akarok úgy venni kábelt,vagy bármi mást,hogy kidobott pénz legyen, és kiderüljön,hogy nem is az volt a hiba forrása.

Légyszi valaki hozzáértő segítsen!!!! Jah és ne nézzetek le,hogy nem használtam szakszavakat,nem vagyok számtech zseni!!!!!!!!!

KÖSZÖNÖM!

2014. márc. 19. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Az alaplapi töltő csatlakozó kilazult a helyéről és rosszul érintkezik. Mivel garancia gondolom már nincs rá, ezért sima laptop szervizben megjavítják.
2014. márc. 19. 18:22
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ! De ezt nem hinném valószínűnek,mert hiába csűröm-faragom, hiába forgatom így-úgy a csatlakozófejet a laptopon a töltő lyukába, nem történik semmi. Ha kilazult volna,akkor kellene egy pont,amikor fél óra után a forgatásra csak érzékeli. De semmi! Ma már azt se engedi. Van 40%-om, és OFF. Esetleg más ötlet?
2014. márc. 19. 18:24
 3/4 claidheamohmor ***** válasza:

Nem feltétlenül. Az egyesnek igaza van.

Ha nem hiszel neki, vegyél egy 500 forintos multimétert a kínainál, és mérd be a kábelt :)

ui.: egyébként biztos jót tesz neki, hogy csűröd-csavarod-forgatod-feszíted :)

2014. márc. 20. 04:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Vettem tápegységet, ott volt a hiba. Már miden rendben már, köszönöm a kommenteket!
2014. márc. 22. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!