Arch Linux live rendszeren hogy tudok lementeni egy printscreent a pendrive-omra?
Otthon ha bebootolok róla usb-ről (antergos) akkor ha beírom a startot, és elindul a live rendszer, akkor tiszta szar a kép, tele van piris csíkozásokkal meg minden!
De suliban az imént bootoltam be róla és ott hibátlan a kép.
És a printscreent meg valahogyan úgy szeretném, hogy elmagyarázzátok, mert nem látok én ott túl sokat.. xD
Szeretném egy szaki haveromnak megmutatni a képet, hogy mondjon róla véleményt, meg esetleg ide is elküldhetem, ha van róla ötletetek hogy ez miért van.
De én nem igazán tudom te lepíteni úgy hogy szart se látok...
Mondom hogy tisztára szar a kép!
Én rögtön le szeretném menteni, ha lehet.
Ezt sejtettem, de akkor miért kérdezed? Ha arra gondolsz, hogy van-e valami medzsik gomb, amit megnyomsz, és automatikusan a pendrájvodra menti, akkor nincs...
Ilyen esetben talán ésszerű előszedni a telefont, és azzal lefotózni...
Telómat ellopták xDD
amúgy meg ah videókártya hiba, akkor nem tudjátok véletlenül azt is hogy hogyan javítsam ki? :D
ja bocs xDD
GTX750
Ja, igen, a noveau...
Amikor betöltődött, akkor nyomj CTRL+ALT+F2-t, és válts át terminálra. Ez olvasható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!