Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Arch Linux live rendszeren...

Arch Linux live rendszeren hogy tudok lementeni egy printscreent a pendrive-omra?

Figyelt kérdés

Otthon ha bebootolok róla usb-ről (antergos) akkor ha beírom a startot, és elindul a live rendszer, akkor tiszta szar a kép, tele van piris csíkozásokkal meg minden!

De suliban az imént bootoltam be róla és ott hibátlan a kép.

És a printscreent meg valahogyan úgy szeretném, hogy elmagyarázzátok, mert nem látok én ott túl sokat.. xD

Szeretném egy szaki haveromnak megmutatni a képet, hogy mondjon róla véleményt, meg esetleg ide is elküldhetem, ha van róla ötletetek hogy ez miért van.

2015. febr. 10. 09:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Írd be root terminálba, hogy "pacman -S gnome-screenshot", és a telepítés után reagálni fog a printscreen billentyűre.
2015. febr. 10. 09:45
 2/14 A kérdező kommentje:

De én nem igazán tudom te lepíteni úgy hogy szart se látok...

Mondom hogy tisztára szar a kép!

Én rögtön le szeretném menteni, ha lehet.

2015. febr. 10. 12:29
 3/14 anonim ***** válasza:

Ezt sejtettem, de akkor miért kérdezed? Ha arra gondolsz, hogy van-e valami medzsik gomb, amit megnyomsz, és automatikusan a pendrájvodra menti, akkor nincs...

Ilyen esetben talán ésszerű előszedni a telefont, és azzal lefotózni...

2015. febr. 10. 12:32
 4/14 anonim ***** válasza:
Videokártya driver/hz/felbontás gond lesz, így a software-es printscreen gyönyörű lenne. Fotózd le telefonnal, és a szaki haverod is megmondja, hogy videokártya.
2015. febr. 10. 15:09
 5/14 A kérdező kommentje:

Telómat ellopták xDD

amúgy meg ah videókártya hiba, akkor nem tudjátok véletlenül azt is hogy hogyan javítsam ki? :D

2015. febr. 10. 16:14
 6/14 A kérdező kommentje:
*ha
2015. febr. 10. 16:18
 7/14 A kérdező kommentje:
miért mindig ilyenkor akadnak meg a válaszok a kérdéseimre???
2015. febr. 10. 18:38
 8/14 anonim ***** válasza:
Első körben azt kéne tudni, hogy milyen kártya egyáltalán.
2015. febr. 10. 19:13
 9/14 A kérdező kommentje:

ja bocs xDD

GTX750

2015. febr. 10. 19:32
 10/14 anonim ***** válasza:

Ja, igen, a noveau...

Amikor betöltődött, akkor nyomj CTRL+ALT+F2-t, és válts át terminálra. Ez olvasható?

2015. febr. 11. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!