Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Honnan tudnék szerezni pendriv...

Honnan tudnék szerezni pendrive-ra windows 7 ultimate/enterprise telepítőfájlokat?

Figyelt kérdés
Újra szeretném telepíteni a laptopomat, de csak pendrive-ról lehet, mert nincs benne cd-lejátszó
2015. febr. 8. 08:19
 1/10 anonim ***** válasza:
Egy telepítőlemezről, vagy a róla készült iso-ról.
2015. febr. 8. 08:43
 2/10 anonim ***** válasza:

Vagy egy nem telepítő DVD-ről készült (hanem pl MSDN-ről, DreamSparkról, vagy nem annyira legális forrásból beszerzett) iso-ról

Utána ezzel a proggival 3 kattintás és kész is:

[link]

2015. febr. 8. 09:05
 3/10 anonim ***** válasza:

Teljesen legális forrásból is beszerezhető a windows 7.

[link]

2015. febr. 8. 09:45
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem, megy. Megbuktam ott hogy iso fájlt nem tudok csinálni! vagy fizetni kell, vagy angolul van vagy nem tudok mit kezdeni vele.

Letöltöttem ezt a windows7 usb dvd download tool-t de az első feladatnál megbuktam. ISO fájlt hogyan kell csinálni?

2015. febr. 8. 10:27
 5/10 anonim ***** válasza:
elolvastad amit linkeltem? nyilván nem, hiszen onnan letölthető iso-ban. egyébként google: "dvd to iso"
2015. febr. 8. 10:41
 6/10 A kérdező kommentje:
wdhun: nem olvastam el mert angolul van
2015. febr. 8. 12:53
 7/10 anonim ***** válasza:

[link]

"Itt vannak a linkek a hivatalos Windows 7 képek:" részt nézd...

2015. febr. 8. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:

wdhun: te elolvastad amit ő írt? "nincs benne cd-lejátszó".. gondolom a cd-lejátszón DVD/bluray meghajtót értett, szóval nem sokra megy a dvd to iso proggikkal

Egyébként te megpróbáltad letölteni az általad linkelt oldalról? Én rányomtam pár linkre, és ezt kaptam: "The Page or File You Requested Could Not Be Provided"

2015. febr. 8. 13:28
 9/10 anonim ***** válasza:
#8: nem ellenőriztem most a linkeket, mert nem rég még működtek. most, hogy utánajártam: idén februárban (Tehát kb 1 hete) törölték. [link] termékkulcs megadásával gond nélkül továbbra is letölthető
2015. febr. 9. 12:03
 10/10 anonim ***** válasza:
egyébként igen, elolvastam, hogy nincs hova rakni a dvd-t. ellenben a kérdésből azt szűrtem le (lehet ezek szerint tévesen) hogy rendelkezik telepítőlemezzel csak laptop esetében nem tudja használni. ha pedig van dvd (akkor nyilván a környéken azt befogadó gép is található) amivel előállítható az iso fájl
2015. febr. 9. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!