Honnan tudnék szerezni pendrive-ra windows 7 ultimate/enterprise telepítőfájlokat?
Vagy egy nem telepítő DVD-ről készült (hanem pl MSDN-ről, DreamSparkról, vagy nem annyira legális forrásból beszerzett) iso-ról
Utána ezzel a proggival 3 kattintás és kész is:
Teljesen legális forrásból is beszerezhető a windows 7.
Nem, megy. Megbuktam ott hogy iso fájlt nem tudok csinálni! vagy fizetni kell, vagy angolul van vagy nem tudok mit kezdeni vele.
Letöltöttem ezt a windows7 usb dvd download tool-t de az első feladatnál megbuktam. ISO fájlt hogyan kell csinálni?
wdhun: te elolvastad amit ő írt? "nincs benne cd-lejátszó".. gondolom a cd-lejátszón DVD/bluray meghajtót értett, szóval nem sokra megy a dvd to iso proggikkal
Egyébként te megpróbáltad letölteni az általad linkelt oldalról? Én rányomtam pár linkre, és ezt kaptam: "The Page or File You Requested Could Not Be Provided"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!