Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van egy mysql adatbázis. Van...

Van egy mysql adatbázis. Van hozzá user nevem és jelszavam. Hogyan tudok csatlakozni hozzá? Hová milyen felületen kell megadnom ezt a usert és jelszót? Phpmyadmin felület van a képen, amit segítségnek kaptam. De az nem tudom hol és mi.

Figyelt kérdés
2015. febr. 10. 09:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb szerintem ha egy MySQL klienst töltesz le. Például MySQL Workbench-et, vagy valami még szimplábbat: Heidi SQL-t.
2015. febr. 10. 09:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze ha az a MySQL adatbázis valami webtárhelyhez van kapcsolva, azt általában kívülről nem éred el - csak a PHPMyAdmin-ból, amit beállítottak hozzá. Ez utóbbi eléréséhez viszont ad infót a webtárhely szolgáltató.
2015. febr. 10. 09:42
 3/7 A kérdező kommentje:
igen webtárhelyről van szó, ahol kaptam egy gyakorló adatbázist és ha jól sejtem ezt a phpmyadmint kellene használnom...
2015. febr. 10. 09:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha te nem rendelkezel ezzel kapcsolatban információkkal, akkor mi honnan tudhatnánk, hogy hol éred el?
2015. febr. 10. 09:51
 5/7 A kérdező kommentje:
oké oké csak azt hittem, hogy mint pl a ftp kapcsolatoknál van egy felület, ahol meg tudom adni a szükséges adatokat és csatlakozom
2015. febr. 10. 09:53
 6/7 coopper ***** válasza:

Szia.

Deritsd ki a tárhelyszolgáltató. (Ahol az adatbázis van).

Ha ez megvan akkor annak a tárhelyszolgáltatónak a phpmyadminján keresztűl próbálkozz.

Sok sikert.

üdv.

2015. febr. 10. 10:02
 7/7 A kérdező kommentje:

most csinálom először (bár ez gondolom kiderült számotokra :D )...és volt meg, hogy merre hogy s mit...

köszönöm a segítséget. sikerült beszerezni a szükséges adatokat és belépni.

2015. febr. 10. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!