Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van ilyen lista valahol a neten?

Van ilyen lista valahol a neten?

Figyelt kérdés

Olyan összesített adatbázisra gondolok mint pl. ez

[link]

csak a processzorok max fogyasztásáról. Ahol nem a TDP értékük, hanem a tényleges fogyasztásuk szerint vannak összegyűjtve. Van ilyen, vagy ha nem is teljes adatbázis, de legalább néhány tucat típust tartalmazó lista?

2015. febr. 7. 13:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Én nem láttam még ilyet, pedig kerestem már. :(

Talán érdemes lenne összerakni egy ilyen oldalt.

2015. febr. 7. 14:28
 2/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Tényleges? Vagyis CSAK az idle ban vagy CSAK a normál netezés kori?

cpu world ön fent vanak ami tdp töl eltér6 max al rendelkezik

A maiak mar tdp t mem lepik at

2015. febr. 9. 16:40
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
És a max is mit jelentene ha azszerintit szeretnél? Stressz? És a körülmények? Minél melegeb annál töbet fogyaszt pl.
2015. febr. 9. 16:42
 4/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Vagyis ha lene lista az is csak körülbelüli Referencia lista lene ahogy a mostani gyártói honlapok adatai és az emlitet cpuworld
2015. febr. 9. 16:44
 5/5 A kérdező kommentje:

Nos én az abszolut maxra gondoltam. A CPU Worldon csak bizonyos, régebbi Inteles processzorok maxa van feltüntetve. Ami peddig azt a részt illeti, hogy a mai cpu-k fogyasztása nem lépi túl a TDP értéküket, hát De, bizony túllépik.

[link]

[link]

[link]

Ilyeneket találtam, de teljesebb listát keresek. És ha megkérhetlek legközelebb egyetlen kommentben foglald össze a mondandód, mert gonosz leszek és kitöröltetem a sok felesleget!:) Köszi.

2015. febr. 9. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!