FonixFull kérdése:
Milyen gépet érdemes venni 200. 000 ft értékben?
Figyelt kérdés
Nem nagyon értek hozzá, szóval arra szeretnélek titeket megkérni, hogy dobjatok már össze egy normális konfigot 200.000 forint értékben. Nekem jó komplett gép is csak írjátok meg! (link)2015. febr. 2. 08:43
1/9 anonim válasza:
itt csak össze rakás van ami költség hatékony jobb . egybe gépet csak is egy buta ember ajánlana.
2/9 A kérdező kommentje:
Elsősorban én is összerakásra gondolok, csak ha van valami összerakott gép akció stb.
2015. febr. 2. 09:59
3/9 Közveszélyes Kontár válasza:
Laptop
17colos már jó filmezni netezni meg bármelyik 3 vagy több év garis premium laptopot vegyél és ha van olcsóban is jo
Ja hogy jatekra lesz , nem irtad...
4/9 Közveszélyes Kontár válasza:
És itt jön képbe hogy 800x600 vagy 640x480 as CRT monitorod van vagy jobb? Vagy pedig az is kell árban benne
5/9 A kérdező kommentje:
Igazándiból a monitorom nem egy nagy durranás, én azt intézem majd. (...) Elsősorban asztali gépre van szükségem és nem laptopra de szívesen meghallgatom és megnézem.
2015. febr. 2. 10:10
6/9 A kérdező kommentje:
Amint már mondtam nem nagyon értek hozzá de most a monitorom 1280x1024 es felbontáson van.
2015. febr. 2. 10:16
7/9 anonim válasza:
Én 173 ezerért raktam össze egy asztali gépet pár hónapja, szerintem ez neked is simán megfelel: gigabyte GA-B75M-D3H alaplap - 16000Ft, gigabyte nvidia GTX 760 OC - 63000Ft, kingston hyperx 8GB RAM - 23000 Ft, intel i5 3570 3,4 ghz processzor - 53000 Ft, ház + táp - 8000 Ft.
Monitorom, merevlemezem, optikai meghajtóm volt a régi gépemből, így azt nem kellett vennem, de ha neked még kellene bele merevlemez és optikai meghajtó akkor is beleférsz 200 ezerbe, ha van monitorod.
Nekem ezen a gépen minden játék maximum grafikán fut akadás mentesen megfelelő sebességgel full HD felbontásban.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, jól hangzik! Utána nézek, lehet hogy megnézek egy fokkal jobb videókártyát.
2015. febr. 2. 19:12
9/9 anonim válasza:
gtx 760 árán r9 280 ami jóval erősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!