Valaki Segítsen Nekem Légyszives? Játék és úgymond sürgős
Az volna a problémám hogy a F1 2014 játékot szeretném magyarosítani. Találtram is egyet de az hibásan van megcsinálva :S
Idézek: A folytatáshoz nyomj entert (vagy a kecskét)
És hasonló hibák amiket nem lehet kiolvasni se hogy az magyar vagy angol :S
Szóval valójában a kérdésem az hogy van e 2. verzió ami már nem hibás. Keretem már mindenhol én is de nem találtam, akinek megvan az adjon valami linket vagy akármit.
Itt pl találtam magyrosítást de nem tok eligazodni mert úgy vélem hogy ezek nem azok amiket én keresek. De ha valaki másképp tudja az adja meg ide a helyes linket ami jó lesz. [link] (görgess kicsit lentebb)
Remélem érthető a "kérésem"
Köszönöm a válaszokat
El nem tudom képzelni azt a sürgős élethelyzetet, amikor csak az angol F1 2014 van feltelepítve a gépre, de sürgősen kéne magyarul is.
Erről nincs valami sitcom?
Nem csak a F1 van feltéve csak gondolom jobb lenne úgy hogy magyar a játék
Annyira tudok angolul hogy mi micsoda de elolvasni hogy mit kaptam üzenetbe az már nem megy. Ezért kellene a magyarítás.
Az meg hogy kinek mi a sürgős az egy megint másik dolog, szóval ehelyett hogy ezzel foglalkoztok hogy csak ideírtok valamit az nem segít. Helyette azt írnátok hogy ti nem tudtok ilyenről vagy ilyesmi.
Más valaki tud nekem segíteni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!