Szerintetek milyen laptopot érdemes manapság vásárolni? Új legyen de ne nagyon drága, és nagy tudású, ötletek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 3. 14:28
1/13 anonim válasza:
Mennyi a maximális összeg és mire akarod használni?
3/13 anonim válasza:
Barmilyen normalisabb gyarto normalisabb szeriajat lehet venni... Mondjuk a ne legyen draga es nagy tudasu legyen mar lehet hogy kizarja egymast...
4/13 anonim válasza:
Lenevot ne vegyél . Én tudom milyen a lenevo garancia intézése ! Szörnyű ! Soha többet nem veszek lenovot !
5/13 anonim válasza:
Az enyém már másfél éves (Lenovo Ideapad) és nem volt még semmi baja. Vagy egy régebbi Thinkpadom, az nyolc éves, egyszer kellett javíttattni. Ezek alapból munkára készült laptopok.
6/13 anonim válasza:
Mit értünk nagy tudású alatt? A 100.000-es meg 500.000-es laposon is ugyanúgy el fog futni a Windows, Office, AutoCAD meg Photoshop, csak a drágábbon talán kicsit gyorsabb lesz. Az a PC (s beleértve a notebook) lényege is, hogy univerzális keretet ad a programok futtatásának, ezért nincs olyan, hogy valami az egyiken elindul, a másikon meg nem (régi konfigurációknál van, de egy új laposnak ez nem probléma). Kvázi olyan sincs, hogy az egyik nagyobb tudású, a másik meg buta. Egy fapadosabb üzleti noti kb. minden igényt ki tud elégíteni és viszonylag strapabíró is.
7/13 anonim válasza:
Én az Acert nem ajánlom,1 év garanciát adnak rájuk,s általában a garancia lejárta után 1 héttel hibásodik meg rajtuk valami,nálam a töltőcsatlakozó bemenet adta meg magát,5000-ért javították.Inkább Lenovo,arra legalább 2 évet adnak,nem értem avval mi a probléma?
8/13 anonim válasza:
Ez eleg nagy altalanositas utolso. Ilyen alapon az Acerre en akkor azt tudnam mondani, hogy nagyon jo, hisz a 7 eves legolcsobb szerias Acer laposom meg ma is problemamentesen mukodik ugy, hogy rengeteget volt hasznalva es nyuzva. En ismerosi korombe inkabb Dellekkel es Hp-kkel voltak problemak. Barmelyik gyartoval megszivhatod. A garancia jobb ha tobb, ezzel viszont teljesen egyetertek:)
9/13 anonim válasza:
Auchanban plusz egy év garanciát adtak, három évet kaptam a Lenovohoz.
10/13 anonim válasza:
# 8 Ez semmit sem jelent, maximum annyit, hogy 8 éve gyártott olyan laptopot az Acer, ami tart, semmi mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!