Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen tabletet érdemes venni...

Calen93 kérdése:

Milyen tabletet érdemes venni ami nem túl drága?

Figyelt kérdés

2012. dec. 16. 13:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Tecsóban van most Myaudio.

18-20 e HUF és nagyon dicsérik őket.

[link]

2012. dec. 16. 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:

MyAudio Series 7 708AG tablet 8GB

MyAudio Series 7 708DCC tablet 8GB

ezek 2 magos proceszor dolgozik benük az egyik 30000ft,másik

50000ft .álitolag mind kettö nagyon jó .

2012. dec. 18. 11:48
 3/7 anonim válasza:
nekem is olyan tabletem van és nagyon jó :-D
2013. jan. 4. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Én MyAudiot csak azért nem vennék semmiképp, mert a felhasználók szerint a magyar support a béka s*gge alatt van, és ilyen dolgokkal nem árt tisztában lenni, mielőtt az ember kidob 40-50e Ft-ot az ablakon. Sajnos ezeknél az olcsóbb kategóriás készülékeknél gyakran előfordul, hogy hibásan kerülnek a felhasználóhoz, és persze a technika ördöge is mindig ott leselkedik a későbbiekben is.

Márpedig én a MyAudioról mindenhol azt olvasom, hogy elérhetetlenek. E-mailekre nem válaszolnak, a telefonok nem élnek, úgyhogy sokan megszíják vele. Ha a specifikációt nézem, valóban nem rosszak, én is majdnem vettem egyet a kilences szériából. De inkább a Concorde-ot választottam, ők nagyon olajozottan működnek, és a tabok sem rosszak. Én egy CC tab Playt vettem 45-ért. Imádom, bár a wifije nem lett világbajnok (még mindig nem tudom, hogy a fém hátlap, szoftveres hiba vagy mindkettő miatt, de szerintem a hátlap a ludas). A 10 colos Novum viszont kapott egy műanyag csíkot a hátára, így a wifi jelet is jobban érzékeli.

2013. jan. 5. 01:25
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem is concorde play van.
2013. jan. 5. 10:00
 6/7 anonim válasza:
2013. márc. 14. 21:33
 7/7 anonim válasza:
bocs, máshová szántam
2013. márc. 14. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!