Mi ez a sok folyamat?
Valaki meg tudná mondani, hogy miért fut 80-90 folyamat a háttérben? Nyáron tettem újra a gépet, amint feltettem az Inteles cuccokat, talán azóta érzek lassulást. Feleslegesen induló progikat ki szoktam lőni, telepítésekkel nem jön semmi kártevő, egyéb program. Szerintem egy 8 giga RAM-os gépnél nem kéne 20-30 másodperceket várni, mire elindul egy progi meg indításnál simán lefőzöm a 4 adagos kávét, mire 0%-ra lenyugszik a proci. Ventilátor is ki lett takarítva, nem poros.
Köszi előre is!
Folyamatok:
Intel: [link] Ez mind kell?
Automatikusan induló programok: [link]
Gépem: [link]
Nos van egy pár amit én letiltanék. (nálam 40 pl. folyamat fut alapból).
De hogy melyik fölösleges, azt neked kell eldöntened. Sok kényelmi funkciót valósít meg amire lehet hogy nincs is szükséged (nem is tudsz róla).
8GB RAM ide vagy oda, a 32 bites Win7 kevesebb mint 4GB memóriát tud kezelni.
A kérdésben ez áll: "0%-ra lenyugszik a proci". Azaz nem működik. Vagyis akár ki is vehetnénk a gépből, hisz 0%-on 'pörög'. No de ekkor leállna a gép. De akkor csak működik a proci, ergo nem 0%.
Inkább csak <0%. Kérdés?
No, ezt most nem teljesen értem... :/
Volt évekkel ezelőtt 64 bitesem, de egy csomó program nem kompatibilis vele :/ Miben jobb?
például abban, hogy ki tudod használni mind a 8 gb ramot, nem csak 3.25öt.
Már nincs kompatibilitási gond, ennyi rammal már kötelező a 64 bites rendszer
A 32 bites oprendszerek által címezhető memóriaterület mérete 4GB. A gép HW-e azonban elhasznál ebből a címterületből "saját céljaira" valamennyit.
Így marad kb 3.25GB. Ez nem mindig ennyi, lehet több vagy kevesebb. (nálam pl. 3.46GB használható a 4-ből).
Itt olvashatsz róla részletesen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!