Kékhalál! Miért?
Adott egy PC.
Egy brutál vírus hazavágta a rendszert./Win 7 32bit/.
Semilyen programot nem engedett megnyitni..még amit pendrive-on akartam elindítani azt sem.
Elindítottam a win 7 telepítőt,és amikor már a személyes beállításokat végezte,azaz a befejezés elött kékhalál!
8-szor raktam újra,folyamatosan kékhalál.
Másik PC-vel felraktam a vinyóra a win 7-et,tökéletesen működött.Vissza tettem a eredeti gépbe,mielött felálna a rendszer,kékhalál.RAM,VGA,CPU jó.
Valaki valami ötlet?
Neharagudj... nem az enyém a gép,délután 3-óta próbálkoztam..már haza jöttem..
De szerintem a kékhalál az kékhalál... a lényeg,hogy valamit kinyírhatott a vírus.. az hogy nekiállok olvasgatni a kékhalált,nem lesz jó a gép..
Nem megbántani akarlak,csak próbálok logikusan gondolkodni..
soccervay Saját gépében próbáltam 8-szor újra rakni...
BIOS Load default is volt...
Esetleg egy kamerával vedd fel a kékhalált, akkor ki lehet képkockánként léptetni, és el lehet olvasni, h mi a kékhalál oka.
Furcsa hiba, esetleg egy másik telepítőlemezt is próbálj meg. (De hát mondjuk nem logikus, h pont azzal lenne baj.)
T/Z
Én is arra gondoltam hogy egy másik Win 7-et rakok fel.Ámbár ezt sokszor raktam,semmi baj vele..Egy próbát megér..
Megpróbálom levideózni a kékhalált..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!