Programoznék egy nagyon lightos programot. Az lenne a lényege hogy kék háttéren megjelenik a kékhalál angol szövege (a régi, nem a windows 8-os). Leírnátok nekem? (txt-ben nem találtam meg)
Ja, hogy bemásolni... :
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..
beírtam azt a marha hosszú szöveget de hibát talált
esetleg túl hosszú neki?
Beírtad? Akkor nagyon érdemes volt másolható változatok után kutakodnom...
Nem hinném, hogy C#-ban korlátozva volna a string hossza, inkább valami speciális karaktert keress, amivel baj lehet. Van benne például aposztróf, arról el tudom képzelni, hogy gondot okoz. Egyébként meg szedd szét kisebb stringekre, majdcsak kiderül, melyik részen van a hiba.
szétszedtem kisebb részekre de ugyanaz volt a hiba
a hibaüzenetet majd mindjárt megpróbálom visszanézni
és van benne egy aposztróf, megcsillag is van benne (nem tudom azzal mi a helyzet
mostmár műkszik
am most teljes képernyősre állítottam a programot és bármikor megnyitom olyan. hogy nyitom meg teljesképernyőn a beállításokat?
Az szívatás ha másnak a gépére teszed, de tessék :)
private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
{
this.Size = new Size(Screen.PrimaryScreen.Bounds.Width, Screen.PrimaryScreen.Bounds.Height);
this.WindowState = FormWindowState.Maximized;
this.BackColor = Color.Blue;
this.FormBorderStyle = FormBorderStyle.None;
Cursor.Hide();
}
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!