Mi lehet ez? Virus vagy hardver hiba?
Figyelt kérdés
Van egy problemam a szamitogeppel es nem nagyon sikerul megtalalni mi okozza.Akkor kezdodott mikor jatekban voltam. (Starcraft2) Halottam azt a hangot amit akkor ad ha csatlakoztatsz egy uj hardwert, utana nem tudtam hasznalni a gomokat. Az ottani chatban tudtam irni de pl nem tudtam elkuldeni. Miutan levittem a programokat az asztalra nem engedte h vissza nyissam csak ha ramantem jobb clickel es restore-t nyomtam. Az operanal meg uj ablakokat nyitott az helyett h vissza nagyitotta volna. Windowst csereltem de csak csinalja. Mi lehet az oka? Sajnos nincs masik billentyuzetem h kiprobaljam de nem hiszem h az lenne az oka.2014. dec. 29. 15:53
1/1 anonim válasza:
Na ez előfordul nálam is (ritkán) általában egy gép reset megszokta oldani. Ez hardver hiba vírus nem nagyon lehet (bár nem biztos érdemes egy vírusírtót csekkolni vagy malwarebytes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!