Mi a Grand Theft Auto V PC-s gépigénye?
Még mindig nem jelent meg a gta5???
-szerintem most már hagyják a fenébe az egészet, álljanak neki csinálni a 6-ot vagy a 7-et mert sose lesz kész...
A 2# válaszolónak:
Igazából ha megnézed a PS3/Xbox360 és a PS4/XboxOne kiadás között is közel 1év telt el és a New-Gen verzióba rengeteg újítás található (például a teljes körű FPS nézet)
Az 5 még meg se jelent pc-re!
Miért kezdenék el a 6-ot ha az 5 sincs pc-re?
Jan 27-én jön pc-re és jan 7-én jön a gépigény.
azért kell időben nekiállni elkezdeni a 6-ot meg a 7-et hogy időben kijöjjön :)
az 5-öst is 2013 óta ígérik, hogy érkezik, jön stb :))):
tehát már 2 éve, csak ígérnek, de semmi. Talán ha időben nekiláttak volna csinálni akkor már egy éve itt lenne :D
Ezért írtam: ha a 6-nak most nekilátnak , akkor talán az itt lesz időben:
"rengeteg újítás található (például a teljes körű FPS nézet)"
...juj! :)
-aztamindenit!
nézd meg ezt a képet:
a világ első FPS-e.
A DOOM. 1993-ban adták ki :)
Újdonság lenne az FPS nézet? De hiszen 22 éves! :DDD
6# válaszoló!
Miután direkt feltüntettem hogy a PS3/Xbox360 és a PS4/XboxOne verzió különbségeit írom le, nemigazán értem a belekötést a dologba, tudom nyilván poénnak szántad, de inkább kiemelem újra hogy nem maga az FPS nézet az újdonság, hanem csak a játékon belül számít annak :)
Valaki tegnap este vagy éjfél fele nézte a Googléba a gépigényt mert elvileg fennt volt.Ma meg rákattintottam a linkekre és még sincs gépigény :( De tegnap este vagy éjjel fennt volt elvileg. Valaki nem tudja pontosan mi a gépigénye a Hivatalos?
?
Ezen a gépen szerintetek elmenne maxon a GTA V:
alaplap ASUS B85M-G, PCI Express 3.0, USB 3.0, SATA-3/6G
processzor Intel Core i7-4770K, 4.5GHz turbo beállítással (4 magos)
memória 16GB 1600MHz DDR3 Dual Channel HyperX
videokártya nVidia GeForce GTX 760 4GB DDR5
winchester 2TB SATA-3/6G
ház Cooler Master Centurion 6
tápegység Cooler Master Elite Power 600W
hütés Cooler Master Hyper 103
optikai meghajtó DVD-író
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!