Szerintetek mi lessz a Grand Theft Auto 5 gépigénye? Csak bátran! :DD
Figyelt kérdés
2011. aug. 24. 08:07
1/38 anonim válasza:
Szerintem kisebb gépigénye lesz, mint a GTA 4-nek, de viszont más megoldásokat fognak használni, így szebb lesz mint a 4, de kicsit gyengébb géppel is menni fog. Ott van pl. a GTA 4 1.0.7.0-ás patche, nagyon sokat javít. Meg pl. a Dirt 3-nak sokkal szebb grafikája van, és nem is annyira nagy a gépigénye. Én szerintem biztos kevesebb lesz, így többek számára lesz elérhető :D
2/38 A kérdező kommentje:
remélem igazad van xdd
2011. aug. 26. 13:30
3/38 anonim válasza:
kb... xd Intel Xeon E7-4xxx es proci legalább 6db gtx 590 és ilyesmik... legalábbis ahogy fejlődik a tehnológia és a gta4 amien volt... :D xddddddd
4/38 anonim válasza:
Láttad a Csillagkaput? Az ősök legjobb gépén akadni fog.
5/38 anonim válasza:
sztem nem lessz valami nagy mert már vannak nagy hrafikás kis gépigényes játékok
mutatom
nézz be a videókba
6/38 anonim válasza:
Hát ha játszani akarok vele akkor már el kell kezdenem urániumot bányászni O.O
7/38 anonim válasza:
Processzor:
Magok száma: Annyi, amennyi atomerőmű van a világon,
Órajel: Annyi ghz, ahány milliwattot termelnek.
Videókártya:
3 db Asus Mars II vagy jobb legalább 15 gb gddr6-os videórammal
10 tb ssd
20 gb ram
és ez a minimális gépigény
8/38 anonim válasza:
(legutolsó)
azt hiszed vicces vagy?
9/38 A kérdező kommentje:
Legutolsó.
Te meg azt hiszed hogy kemény vagy?? -.-" Utálom az ilyen nyomikat mint te.
2011. dec. 3. 13:10
10/38 anonim válasza:
Ha azt írom hú de vicces akkor meg az a bajod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!