Melyiknek van nagyobb gépigénye a fallout3-nak vagy grand theft auto 4-nek?
Heló!
Jött annyi javítás a GTA-hoz, hogy már megjavult a kezdeti indokolatlanul nagy játszhatatlansága - elképesztően rosszúl volt optimizálva pc-re.
Így maradt az, hogy a Fallout 3-nak. Termsézetesen ez úgy értendő, hogy maximumra van állítva minden.
Én az alapján írtam, amit írtam, hogy a GTA4-et és a Falloutot is több gépen - köztük persze a sajátomon - láttam futni és az ott tapasztaltak alapján írtam, amit írtam.
Természetesen a lehető legjobb beállításokkal.
A "hivatalos" gépigénynek és hasonlóknak pedig már vagy 10 éve nem hiszek, ugyanis a lehető legritkább esetben jelentenek konkrétumot. Ahogy a játékújságban írt "gamer" konfigok sem 300000-től kezdődnek, miszerint "csak azon játszhatsz jól amgas grafikával", addig a dobozon lévő, sokszor horribili "ajánlott konfigok" sem fedik a valóságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!