Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 8.1 telepítése után...

Windows 8.1 telepítése után minden működni fog?

Figyelt kérdés

Ezt úgy értem, hogy letöltöm netről a windows 8.1-et.

Feltelepítem, és utánna a processzor ilyenek, működnek? Mert hogy gondolom van Driver-jük, és anélkül nem mennek.

Meg egér, billentyűzet ezek is müködnek majd?

Nagyon sürgősen kellene a válasz. :)

2014. dec. 26. 08:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha szerencséd van igen,ha nem nem.
2014. dec. 26. 09:00
 2/6 anonim ***** válasza:

processzornak nincs külön drivere :)

egy számítógép részegységeinek alapból nem kell driver ahhoz, hogy működjenek. áram kell nekik

operációs rendszer alatti helyes működéshez kell a hardvereknek driver

a gépet ahogy bekapcsolod, kap áramot-működik, BIOS-ban is működik a proci, memória, merevlemezek , alaplap, egér billentyű :)

2014. dec. 26. 09:05
 3/6 A kérdező kommentje:
Azaz nyugodt szívvel telepíthetem fel a letöltött windows 8.1 Pro-t?
2014. dec. 26. 09:10
 4/6 anonim ***** válasza:

csak bátran!

azért mert valamilyen op rendszer kell a géped alá, hogy használni is tudd valamire ... :))

2014. dec. 26. 09:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Sőt, a Win8.1 a legtöbb esetben felrakja a hálózati drivert, audiodrivert is. Pl az én laptopomnál 1 drivert nem raktam fel, mindent felrakott a Win8.1. Ilyen proci meg hasonló dolgokat más az XP is felismert, meg az elődei
2014. dec. 26. 10:04
 6/6 anonim ***** válasza:
A videokártya meg a hangkártya drivere a kritikus, amit külön fel kell tenni. Valószínűleg talál valamit, és feltelepíti magától, de ezek általában csökkentett funkcionalitással működnek és elavultak, érdemes inkább a gyártó driverét használni.
2014. dec. 26. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!