Windows 8.1 telepítése pendriveról Linux Linpusos Acer
laptopra?
még linux alatt szedd le az universal usb installer programot. Tedd be a pendrive-ot, válaszd ki az egyéb disztribucióknál a win8-at tedd oda a dvd képfájlt és formázd le a pendrive-ot úgy telepíttesd rá a windows telepítőt. A probléma szerintem az, hogy te az isot rámásoltad a pendrive-ra vagy a tartalmát aztán szevasz. Nem tetted aktív partícióvá, a bios számára egyértelművé, hogy bootlemez. Ez a program megcsinálja neked.
2014. dec. 23. 01:55
2/17 A kérdező kommentje:
Egy Rufus nevezetű programmal raktam rá. Az nem segít a bajomon?
Nem ismerem, de hogyha azzal tetted rá és nem indul, akkor nem segített a bajodon. :D Amit írtam, azt ismerem, évek óta használom mindenféle rendszer telepítéséhez. Linux, windows, stb. Még sohasem okozott csalódást.
2014. dec. 23. 02:05
)Nálam az volt probléma forrás, hogyha nem formáztattam le a programmal a pendrive-ot. Akármilyen is volt a fájlrendszer, akkor is kellett neki egy általa konfigurált állapot.)
2014. dec. 23. 02:07
(Nálam az volt probléma forrás, hogyha nem formáztattam le a programmal a pendrive-ot. Akármilyen is volt a fájlrendszer, akkor is kellett neki egy általa konfigurált állapot.)
2014. dec. 23. 02:07
Nálam az volt probléma forrás, hogyha nem formáztattam le a programmal a pendrive-ot. Akármilyen is volt a fájlrendszer, akkor is kellett neki egy általa konfigurált állapot.
2014. dec. 23. 02:08
7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, azt hiszem akkor majd holnap idegeskedek a buta fejemen :D
Remélem más már nem jön közbe, nem terveztem egy laptopért megtanulni a NASA technikáit ^-^
8/17 A kérdező kommentje:
Na, csak meg kellett próbálnom. Tökéletesen sikerült a bootolás, azonban most nem tudok partíciót választani az oprendszernek, mivel mindegyiket visszadobja ezzel az üzenettel: "The selected disc is of GPT the partition style"
Erre esetleg valami tanács? :(
ami neked NASA technika, az google találatok olvasgatása.
telepítettek már sokan win 8.1-et? igen. hibát kaptam? igen? sok emberből más is kaphatott már ilyen hibát? persze! akkor rákeresek, mi a megoldás.
sokkal lassabb, ha itt vársz megoldást, mintha keresnél. ha a keresés nem segít, akkor persze írj ide is, de fogadni mernék, hogy az első 5 találat között ott lesz a megoldásod
2014. dec. 23. 06:32
A GPT particiót konvertáld át NTFS-re, leírás: [link]
A rufussal készített telepítő jó!
2014. dec. 23. 08:39
Kapcsolódó kérdések: