Új notebook frisités telepítése órákon át. (? )
"akkor nem frisitett de nem mindent (csak 13-at)"
Ezt csak én nem tudom értelmezni?
Voltaképp ennek semmi köze az internethez, ez csak is kizárólag a gépen múlik mennyi ideig TELEPÍTI a frissítést. Tehát nem letölt, hanem telepít ecsém.... De ezt úgy emlékszem ki is írja 72-es betűmérettel felöl középen szép fehér betűkkel. Úgy látom nem csak az írással van gondod, ez már nem diszlexia, én a helyedben tanulnám még a magyar nyelvet, pláne hogy az órálya az valójában órája.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, ha újraindítod elkezdi telepíteni a 135. elemet totál az elejétől, tehát fenn áll a lehetősége annak hogy keresztbe tettél a rendszernek és most várhatsz újabb 3 órát, meg még ki tudja mennyit a maradék 40-re. A másik opció, hogy csak szimplán lefagyott a voltaképp 2 perces elemnél 3 órával ezelőtt. Ez ilyen próba szerencse dolog....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!