Mit a jó édes. -ot csináljak ezzel?
Figyelt kérdés
Letöltöm a játékot, minden full fucking happy, erre amikor elindítom ezt hozza ki.. MI A RÁK ESZI?? eddig tökéletesen működött!
2014. dec. 21. 10:57
1/8 A kérdező kommentje:
2014. dec. 21. 11:01
2/8 anonim válasza:
ddl hibás a játék, vagy a géped, gondolom a gém sem eredeti? egyébként meg a géped ereje itt alig ha számít.
3/8 A kérdező kommentje:
gép: 8 GB ram, 4 GB vidikártya, I 7-es proci.
Game: eredeti.. most szedek egy törtet. hátha azzal megy.
2014. dec. 21. 11:13
4/8 anonim válasza:
látom a left 4-el tolod, hát ahhoz egy gyenge gép is bőven elég 512 128-bit-es vga :DD sztem ilyen kombóval ha tényleg ez van csapasd a bf4-et én is azt teszem!:)
5/8 anonim válasza:
Szerintem a steam/origin meglétét hiányolja.Még a krekkelt játékok is igénylik.
6/8 A kérdező kommentje:
Steam és az origin is fent van. :/ na mindegy. azért köszi a válaszokat. U.I.: A BF4-et már kicsit eléggé unom mert már eléggé monoton. főleg a multi.
2014. dec. 21. 18:59
7/8 anonim válasza:
Hát szerintem nincs annál monotonabb mikor a feléd szaladó 278 zombit szétlődd egy 8-9 éves leporolt motorral:DD
8/8 anonim válasza:
csak nem gt600as szériából van 4gb? mert az hát, az parasztvakítás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!