Akos000 kérdése:
Az assassin's creed 3 játékban mikor váltok át az előzetesben megismert Conorra?
Figyelt kérdés
Kérlek titeket, hogy a játék történetét ne mondjátok el mert még nem vittem végig... :)2014. dec. 15. 19:10
1/6 anonim válasza:
A jétk kb felénél 5 szekvencia. Igen sokáig leszel Haytham-mel.
2/6 anonim válasza:
Én nálam még negyede se volt meg a játéknak s már Connor voltam. Asszem az utolsó küldetés Haytam-mel az mikor szabotálni kell az ágyukat, térképet lopni, kihalgatni George Washington-ékat egy erődben észrevétlenül majd animácio... és utána a kis Conorral kezdesz.
3/6 anonim válasza:
És utána Connor faluját felgyújtja Haytham haverja Charless Lee, majd vált akép és már a 18 éves Connor-al vagy akit még nem Connornak hívnak majd hosszú ideig nem lesz AC ruhád... el mész az Ac mesterhez Achilles Davis-hez Ahol sokat trainingezel... Majd Desmond-dal ébredsz ellopsz egy kockát vissza fekszel és rajtad az AC ruha.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az AC ruhás conor az kb a játék hányadánállesz jelen?
2014. dec. 16. 13:25
5/6 anonim válasza:
Az AC ruhás Connor a olyan 16 17%-nál lesz jelen de elötte Desmondal ébredsz és Braziliába mész és ha ott végzel vissza fekszel és rajtad a ruha.
6/6 anonim válasza:
És ha 14%nál bebugol és nem reagál semmi gombra akkor Lépj ki mikor vissza lépsz ne nyomd meg az egeret nyomd meg kétszer a Numlock-ot nyomd végig a nyílgombokat és nyomd meg az entert és jó lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!