Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Acer aspire v11 touch típusú...

Acer aspire v11 touch típusú netbookon miért nem megy a wifi?

Figyelt kérdés

Win7-et raktam rá, drivereket mind elfogadja, kivéve a wifit, pedig netről szedtem a legfrissebbet. Eszközkezelőben mégis ott a felkiáltójel a wifinél.

Olvastam, hogy más típusú acer notebookon win8 alatt szintén nem megy a wifi, hiába a jó driver. Fontos lenne, mert a főnöknek kéne megcsinálnom, céges, utazó laptopnak.

Mi lehet a probléma, mi ilyenkor a teendő?

Előre is köszönöm a segítséget!

2014. dec. 15. 12:19
 1/2 CspCsj ***** válasza:

Ha kábelen van rajta net, a Windows Update általában felajánl frissebbet.

A netról "leszedett" wifi driver a laptopgyártó weboldaláról van? Ha nem, akkor onnét próbáld.

[link]

(próbáld sorozatszám alapján, ha nincsen Win7-re akkor a Vista/Win8 is jó szokott lenni)

Végső esetben az Eszközkezelőben az Ismeretlen hálózati vezérlő Tulajdonságok > Részletek > Hardverazonosító értékét írd ide (ilyesmi: VEN_0123&DEV_0123) vagy keress rá a neten.

2014. dec. 15. 14:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Kábelen van net. És a gyártótól szedtem a drivert.
2014. dec. 15. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!