Ipod touch touch 5. Generáció vélemények? Megéri?
Figyelt kérdés
megszeretném venn, mert most le van árazva (59.990), ami elég jó. Szóval szerintetek megéri még? Elsősorban olyanok válasza érdekel aki már fogott a kezében ilyet. Előre is köszi MINDEN választ!2014. dec. 10. 18:27
1/2 anonim válasza:
A piacon ez a legjobb ipod touch jelenleg szóval megéri igen. iPhone 4s tudása van iPhone 5 dizájnnal.
2/2 anonim válasza:
Én is annyiért vettem,ugyanazt a modelt.IMÁDOM!! Semmit nem szerettem még ennyire. Jó aksiidő,minden játékot visz,16 GB-on minden elfér,ha gazdálkodsz vele. Jó hangszóró,tiszta,szép kijelző és minden lány kérdezgeti hogy hogy lehet ilyen vékony xD. Sztem vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!