Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ipod touch-ról vélemények?...

Ipod touch-ról vélemények? Lejjebb.

Figyelt kérdés
Mennyire használható multimédiás dolgokra, netezés, minimálisan játék, GPS, stb.

2012. jún. 28. 02:34
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem van, tökéletesen meg vagyok vele elégedve.

Zenehallgatásra tökéletes, netezni is jól lehet vele, játékok szépen futnak rajta, bár néha megtelik a memória.

GPS csak WiFivel megy, de azzal sincs baj, videókat is szépen játsza le, Retina Display!, szerintem vedd meg.

2012. jún. 28. 15:08
 2/10 Panda Péter ***** válasza:
ha igazából nem is cél a zenehallgatás, akkor miért ipod? miért nem egy smartphone-t veszel?
2012. jún. 28. 15:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Smartphone, pl ? Galaxy S wifi 5.0ra gondoltam még.
2012. jún. 28. 16:11
 4/10 Panda Péter ***** válasza:
a galaxy s wifi nem telefon, ugyanúgy médialejátszó mint az ipod touch. a sima galaxy s viszont zenére jó választás lehet, mert bár már elég régi, telefonok között az egyik legjobb "hangú".
2012. jún. 28. 16:22
 5/10 A kérdező kommentje:
Galaxy S szeritnem eléggé gagyi telefon, volt és használtam is, de a HTC Desire HD-m szanaszét alázta. Ami még talán tetszik Samsungból, az a Note, amire befizetnék.
2012. jún. 28. 16:44
 6/10 Panda Péter ***** válasza:
igen, de én a zenei részről beszélek. az SGS-ben (és a Nexusban) van a telefonok között egyedül normális DAC.
2012. jún. 28. 16:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Értelek, persze csak mint előbb is írtam annyira nem a zenei része érdekelnek a dolgoknak. Ha nem minél olcsóbban, multimédiás cuccot szerezni, amiben WIFI, GPS, lehet rendesen netezni nagyjából, meg némi játék is.
2012. jún. 28. 17:25
 8/10 Panda Péter ***** válasza:
hát erre bármilyen mezei smartphone jó lehet.
2012. jún. 28. 17:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Azért nem teljesen, mert pl az hogy szanaszét akad, attól az ideg roham elkap, amitől azt tapasztaltam hogy nem akad, pl ipod touch, iphone, meg talán galaxy note ha fel van húzva, meg HTC-böl a felső kategória.
2012. jún. 28. 19:00
 10/10 Panda Péter ***** válasza:
ez meg már nem a hardverek kategória :) meg az én véleményem amúgy sem mérvadó, mert nekem egy blade is kellően gyors...
2012. jún. 29. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!