Sima mp4-lejátszó vagy iTouch 5?
A régi mp4-lejátszóm 4 gigája már nem elég és azon gondolkodom, hogy vajon megérné-e venni egy ötödik generációs Apple iPod Touch-ot, vagy jobban tenném, ha vennék egy sima, bővíthető memóriájú mp4-lejátszót.
Az anyagiakkal nincs gond, de nem szívesen költekeznék vásárlás után is. Okostelóm van már, tehát tulajdonképpen leginkább aszerint billen a mérleg, hogy mások szerint túl nagy hülyeség lenne-e az iTouch.
Nem Applerajongók- vagy utálók áradozására/gyűlölködésére vagyok kíváncsi, nem is lajikusok véleményére, hanem tapasztalt felhasználók érveire, hogy manapság melyik éri meg jobban (javítások, szoftverek, akksi, támogatotság, stb).
Én okos tábla gépre költenék, és nem csak videózni lehetne, hanem netezni wifi -n, vagy épp androidos játékokkal játszani. ;-)
Hopsz, nem voltam túl világos: nem videózni kell, a telóm Galaxy S4 és legfőképp zenehallgatásra fogom használni az új masinát, ezért fontos, hogy zenére legyen kihegyezve (ezért nem a telómat használom arra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!