DemxD kérdése:

Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Tegnap letöltöttem a GTA 4-et és 8gb rammal(lowon) akadozik mit csináljak vagy mit vegyek a gépbe??

2014. dec. 9. 18:40
1 2
 1/19 Tengor ***** válasza:
Az attól függ, hogy milyen alkatrészeid vannak most. Meg persze a játékot sem ártana megvenni, nem csak ellopni.
2014. dec. 9. 18:41
 2/19 8072 ***** válasza:

"nem csak ellopni" Igen ? Ha te olyan gazdag vagy vedd meg neki és nekem is.

Amúgy írd le a cpu-t meg a vga-t és segítek.

2014. dec. 10. 16:45
 3/19 Tengor ***** válasza:
#2, nem vagyok gazdag, de tolvaj sem. Nem csak ez a két típusú ember létezik.
2014. dec. 10. 17:23
 4/19 8072 ***** válasza:
Nem vitázni akarok pl nekem csak azért kell hogy azt az 1-2 szabad órámat eltöltsem vlamivel. Hétvégén úgy is kiviszek egy játékot. Nekem ez nem ér meg pénzt, és mivel a tövény is megengedi akkor miért ne ?
2014. dec. 10. 18:04
 5/19 Tengor ***** válasza:

#4, a törvény megengedi? Hol?

Ennek analógiájára, akkor jogszerű ellopni egy autót, ha én csak hétvégente akarok vala furikázni, 1-2 órát, nem napi 8 órában autózni vele.

2014. dec. 10. 21:42
 6/19 8072 ***** válasza:
Ez egy játék nem egy autó ha "bűn" lenne akkor már a fél világ börtönbet ülne okoska.
2014. dec. 10. 21:49
 7/19 Tengor ***** válasza:

#6, miben más mint egy autó, az értékén kívül? Talán a játékért nem dolgoztak meg emberek hosszú hónapokon keresztül? Ők ingyen dolgoztak? Nekik ezalatt ingyen adták a párizsit és nem kellett rezsit fizetniük?

A fenékberúgást sem büntetik, nem is csuktak még le senkit miatta, még sem rugdosod az embereket, sőt téged sem rugdosnak.

Szoftverről maximum biztonsági másolat készítése engedélyezett, minden más tilos.

Ha állítasz valamit, legalább nézz utána és ne a saját álomvilágodból emelj ki részleteket!

2014. dec. 11. 08:12
 8/19 8072 ***** válasza:
Jó igazd van akkor vedd meg nekem az Assassin's Creed Unityt meg a Far Cry 4 et ha ez neked megéri nekem nem és ha anyira jól álsz pénzel akkor vegyél már egy autót is nekem.Mindenk tegye azt amit akar ha valaki letölt ahoz semmi közöd te meg nyúgottan vedd a játékokat és fogyon a pénzed.
2014. dec. 11. 13:47
 9/19 Tengor ***** válasza:

#8, "Mindenk tegye azt amit akar" tehát, akkor mehetek és büntetlenül elvehetem azt a dolgodat, ami épp nekem tetszik...

Szerencse, hogy a világ, csak a te pici fejedben működik így és vannak, akik betartatják a rendet, a hozzád hasonlókkal!

2014. dec. 11. 13:50
 10/19 8072 ***** válasza:
Eltérsz a témától én a letöltés re gondoltam nem mindenre de látom veled nem lehet szótértenni gondolom 10-11 éves lehtsz na mindegy . Még azt is montad hogy nem csak a tolvaj és a gazdag létszik akkor te szerinte menyi van és te melyik vagy hmm ?
2014. dec. 11. 14:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!