DemxD kérdése:

Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Tegnap letöltöttem a GTA 4-et és 8gb rammal(lowon) akadozik mit csináljak vagy mit vegyek a gépbe??

2014. dec. 9. 18:40
1 2
 11/19 Tengor ***** válasza:

#10, el térek a tárgytól, mert valószínűleg sosem fogsz olyan programot írni, amit aztán pénzért árulnál, ha a hozzád hasonló gondolkozásúak nem töltenék le. Mivel ezt elképzelni sem tudod, elég nehéz olyan példával élni, amit magadévá tudnál tenni.

Szerinted csak azért, mert a szoftvert nem lehet a fejedhez vágni, annak nincs értéke, azt el lehet lopni, sőt szerinted ezt a törvény is lehetővé teszi...

2014. dec. 11. 14:15
 12/19 8072 ***** válasza:

Te se fogsz soha írni olyan progarmt.Én nem azt mondam hogy softwernek nics értéke hanem azt hogy nekem nem ér meg pénzt fogd fel.Te nyúgottan megveheted de nekem másra kell a pénz nem a játékra te menny vedd meg játsz vele és fogyon a pénzed.Mi a külöbség a letöltött és megvett között ? Semmi.

És nagy betűvel kezdjük a mondatod, mondom csak 10-11 éves lehetsz ha meg írni se tudsz.

2014. dec. 11. 14:30
 13/19 A kérdező kommentje:
Én nem azt akarom, hogy veszekedés legyen hanem hogy mit tegyek.
2014. dec. 11. 18:31
 14/19 Tengor ***** válasza:

#12, nem fogok, de értékelem más munkáját. Autót sem fogok soha építeni, még sem lopok egyet, mert más azért dolgozott.

Ha nem ér annyit, akkor miért töltöd le?

2014. dec. 11. 18:54
 15/19 8072 ***** válasza:
Hogy valamivel elmúljon az idő ?
2014. dec. 11. 19:04
 16/19 Tengor ***** válasza:
Szal időtöltésből lopsz... nem rossz. Legalább adnád a szegényeknek, mint a Robin Flood.
2014. dec. 11. 19:14
 17/19 8072 ***** válasza:

Ismétlem ha lopás lenne már a fél világ börtönben ülne.

Te vagy gazdag adakozz te. Amúgy most töltöttem le egy még egy játékot :P Semmi közöd hozzá vedd meg a járékot szúrd fel a seggedbe nem érdekel.

Egy tanács ne törődj mindig mások dolgával hanem inkább a sajátoddal rosszab vagy mint egy öregaszony.

2014. dec. 11. 21:05
 18/19 Tengor ***** válasza:

Nem vagyok gazdag, ettől függetlenül ha tudok adok, mert szerencsére és sajnos vannak nálam rosszabb helyzetben lévők is.

Ugyanakkor a játék megvásárlása az nem adakozás. Az fizetés valamiért. A boltban a zsemléért sem adsz adományt, hanem kifizeted, ami az ára.

Az a baj h dühít a tudatlanságod, ezért nem hagytam még rád, pedig csak várni kellene. 8-10 év múlva ha szerencséd lesz lesz munkád és átértékeled ezeket...

2014. dec. 11. 21:31
 19/19 8072 ***** válasza:
Hát én abban a korban már nem fogok játszanni 16 vagyok és már most sem érdekel anyira már 1 év és egyáltalán nem fog érdekelni nem ilyenkre fogom a fiztésemet költenni az biztos.Nem mindegy neked hogy letöltöm vagy nem ? Az én dolgom nem a tied semmi közöd hozzá.Tudom hogy a játékok is valakiknek a munkája de nekem ez pénzt nem ér meg és soha nem is fog.Lehet "lopás" de nem büneteik lehet majd eljön az az idő de még nincs itt adig kell élni vele.
2014. dec. 11. 21:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!