Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez még is hogy lehetséges?

Ez még is hogy lehetséges?

Figyelt kérdés

sziasztok.

nem vagyok nagy torrent huszár, szóval úgy is kezeljetek.

ha jól tudom, 48 órát kell seedelni egy adott torrentet

és a játék megvétele előtt, le töltöttem ncore-n egy játékot. és ki írta a aktiválás menüben, hogy 46 óra maradt hátra a seed-böl. és most pedig rá néztem újra, és ezt mutatta....

Seed1. 77ó 4p. hogy lett hirtelen majdnem a duplája?

ma 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:

A 48 óra az alap idő, erre jön még a torrent méretéhez igazodóan számolt plusz idő. Minél nagyobb méretű egy torrent (pl. több tíz gigás tartalomnál) már jó pár órányi seedidőt tesz hozzá a rendszer. Az, hogy 48 óránál többet látsz, emiatt nem hiba.

Valószínűleg az történt, hogy amikor hozzáadtad akkor először elkezdett 48 órával számolni, majd utána a letöltött adatmennyiség alapján hozzáadta a többlet órákat. Így másodjára megnézve már 70+ órára ugrott.

ma 20:22
 2/4 A kérdező kommentje:
igen a játék mérete, 149GB de már töltöttem ilyen nagy tárhelyű játékot, de még se volt ez. nekem ez új! de köszi a válaszod. ment a zöld.
ma 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:
A letöltés ideje is számít, hiszen letöltés közben már osztod a meglévő részeket. Ha sokáig tartott a letöltés, ami egy ekkora torrentnél nem elképzelhetetlen, már közben teljesítetted az idő jó részét.
ma 20:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha sokáig tartott a letöltés. kb 40 perc lehetett.
ma 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!