Ha egy hacker uralja az okostelefont akkor tud ilyent csinálni? Mondjuk én fel akarom hívni Xy-t az 1234567 telefonszámon. Ezt a számot ütöm be és ezt is látom. A hacker meg valahogy átirányítja mondjuk AB-nek aki ugye másik személy! Lehetséges-e?
Kémprogrammal vagy más trükkel?
Azt gondolom (bár nem tudom biztosan) hogy nem egyszerű vírus?!
2 "Bármilyet tud csinálni "
Itt a hackertrükkökre, kiszúrásokra gondolsz vagy a "programok" (kémprogramok) fajtájára avagy a hálózat meg mindenakármicsoda-fajtájú támadásra?
6-os "ismerik a hálozatok és számítógépes rendszerek müködését."
Ezt gondoltam, ez egyértelmű, aki tanulta az ismeri ezt nem vonom kétségbe.
Apropó számítógépes hálózat az ugye a hálózat amin a mobiltelefon is működik meg minden kütyü.
A wifi is meg a sim kártyás mobilnet is gondolom benn van a számítógépes hálózatban.
Azt tudom, hogy minden szolgáltatónak másik a hálózata. Logikus mindjuk hogy a mobilnet is ezen van vagy min lenne,másmilyen nevű hálózaton?
Na, akkor ugye most fókuszáljunk a sim kártyás mobilnetre. Addig eljutottam (nekem ez se semmi) higy ugye a wifi pár méterről fogható, befogható. A mobilnet ha nincs megosztva hotspottal (tételezzük fel, hogy nincs) akkor hackernek ugye mindegy hány méter távolságra van, feltéve ha nem Afrikában van ahol nem mindenhol van net persze. Feltételezem nem ott él! Ha nem tudja a telefonszámom hogy ér el? Valami fizikai akármicsodával vagy elméleti (informatikai) trükkel?
Csak az androidos mobilnetes variáció érdekel.
Az meg evidens hogy idegen kezekbe nem adom a telefont meg nem lesi ki senki a pin kódokat meg képernyőzárat, annyira azért nem vagyok hülye ehhez a témához sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!