Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért indul újra a gépem?...

Földeák Lajos kérdése:

Miért indul újra a gépem? Betöltéskor! Már három éve csinálja! Windows jó mert másik gépeken tökéletesen fut!

Figyelt kérdés

#A számitógép #ujra indúl betöltés után
2014. dec. 7. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
És három évig nem zavart? Pontosan mit ír ki vagy mit csinál? Folyton újraindul vagy csak egyszer és utána elindul? Próbáltad újratelepíteni? Van hibaüzenet? Eseménynaplóban mi szerepel? Milyen hardverek vannak a gépben? (laptop esetében pontos típus asztali gép esetében pedig az alkatrészek márkáját is kérném)
2014. dec. 7. 18:40
 2/4 Gábor_79 ***** válasza:
Ez akkor megint egy 3 éves történet lesz. - Mire válaszol.
2014. dec. 7. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:

"Nem csinál semmit csak Újra indul!!De zavart!!Kis millió helyre elvittem!!Szervizről- szervizre!!Volt aki azt mondta hogy frissítéseket ki kell venni!! Ment k.b. 3 hónapot Aztán Windows csere!működött!!De aztán ennyi!!Nem használtam!!!Aztán Windows 8.1 is:Ezt csinálta!!Most meg már be se tölt!!!Csak bejelentkezek és annyi!!!Folyton Újra indul!!!"

Vagy a hdd-vel van baj, vagy a felhasználás módjával. Ha a szervizek többsége megállapította, hogy a gép hardveresen jó, akkor elég valószínűtlennek tartom, hogy azzal legyen baj (bár előfordulhat, mert sok a kutyaütő). A szoftver hibának viszont újratelepítés után meg kéne szűnnie! Ezt így látatlanban nehéz megállapítani. Mindenképpen azt javaslom, hogy megint újra kéne telepíteni (tiszta telepítéssel). Ha normál használat mellett (tehát anélkül hogy 600 kártevő lenne a gépen) újra előjön a hiba akkor hívni kéne egy igazi szakembert. Egyébként ha telepítés közben is újraindul akkor vagy túlmelegszik, vagy ram hiba vagy a hdd-vel van gond. Előfordulhat az is hogy noname táp van benne és megadta magát. Szóval ezt így nem tudom megmondani.

2014. dec. 8. 18:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Egyébként hasonló hibával kaptam már gépet (szerviz processzor hibával dobta vissza) míg a végén kiderült hogy az egyik vezeték volt kontakthibás.
2014. dec. 8. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!