Win7 alatt hogy tudok egy partícióból egy másik partícióhoz több tárhelyet hozzáadni?
A gépen van két partíció. Egy 120 GB-os és egy 30-as.
A rendszernek sajnos nem elég a 30 giga, telerakta frissítésekkel(már csak 5 giga hely van rajta).
De ha lemezkezelőben zsugorítom az adat partíciót, azzal nem tudom kiterjeszteni a rendszerpartíciót...
Esetleg van olyan lehetőség, amivel lehetne ilyet?
Vagy a másik, hogy hogyan töröljem le a frissítéseket a francba?
És tudsz linkelni egy ilyen progit?
Vagy ez a neve hogy partition manager?
De ha egyberakom őket és valami gyíkja lesz az oprendszernek, akkor nem kell szarakodnom a biztonsági mentéssel, hanem újrarakom a C-t, és az Adat partíció sértetlen. De ez csak az én véleményem, lehet hogy tényleg nem fontos feldarabolni, de hát Win7-nek 150 GB édes kevés.
Szerinted a 8.1 jobb lenne? Azt tudom, hogy jóval kevesebbet foglal, mert a grafikája le van pusztítva, de amúgy használható oprendszer, vagy jogosan fikázzák?
Picit rosszul fogalmaztam.
Ha egyberakom a kettőt, és lesz valami gyíkja az oprendszernek, akkor éppenhogy szarakodnom kell a mentéssel.
Ha két partíció van, ez elkerülhető.
Tudom és nekem is sokáig így volt particionálva, de rájöttem, hogy minden egyes alkalommal telepítésnél beállítani az útvonalat elég macerás, arról nem is beszélve, hogy egy rakat program meg se kérdezi, hogy mégis hol legyen... De persze ha telepíteni nem akarsz arra akkor ezzel nem kell foglalkoznod. Egyébként én az avast free verzióját használom kb 4 éve és még egyszer se volt arra példa hogy bekaptam volna valami vírust, de persze ez sokmindentől függ.
Bocsi hogy későn reagáltam a kommentedre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!