Miért fagy be egy időre a számítógépem?
Egy idő után gondol eggyet a számítogép és megfagy,belassul mikor pl.: áttkattintok a mozillábók a windows intézőbe... vagy ha lerakom a mozillát a tálcára és visszahozom akkor is...
A gép nem egy gyenge gép, lett rajta futtatva minden féle hibakeresés,teszterek és minden tökéletes,probáltam úgy is h 1 ramot kivettem, utánna a másikat, vga-t kivettem,cseréltem... a Rendszer HDD-jét le is cseréltem egy másikra mert azthittem azért fagyott..
CPU: AMD FX-8350 / 8Core 4Ghz/Core
GPU: MSI GT9800, Gigabyte GT210
RAM: Kingston Hyper X Blu 2x4GB
HDD: -1. hitachi hds721032cla362 - 320GB
-2. Western Digital WD20EURS-63S48Y0 - 2000GB
Táp: ThermalTake Smart M850W (SP-850M)
Ház: Thermaltake V9 BlacX
Hűtés: Thermaltake BigWater 780, 23cm Tt ventilátor, 3db 12cm-es Tt vent, AeroCool Strike X Vezérlő Panel
- Viszont azt is olvastam h a wd green power 8mp-után standby-ba kapcsol ha inaktiv, nekem az a D megjatom amin adatok vannak meg, viszont zene mindig szol a gépem és az a D meghajtóról megy szóval nem kellene leváltania... teljesen tétlen vagyok a hibával, aki rájön a hibára előre is köszi :)
Megjelenítés miatt, az gt9800 2x olyan erős mint a másik, viszont nincs rajta HDMI, a gt210-en viszont van HDMI, szóval a gt9800 dolgozik a gt210 csak megjelenítő.
HDMI azért kell mert a gt9800 mind2 kimenetén van egy-egy monitor a HDMI-re meg a tv-t szoktam rákötni filmezésre.
Gondolom nincs túlhúzva/tuningolva.
Milyen rendszerességgel jelentkezik a fagyás/lassulás és mennyi ideig tart? Naponta, hetente, ritkábban? Pár másodperces vagy fél-egy percig sem reagál a rendszer? Az egérmutató ilyenkor is mozgatható? Zenelejátszás is megáll addig?
Próbáld a Speciális rendszerbeállítások > Teljesítmény résznél az ablakok és menük animációit/ki-beúsztatását kikapcsolni.
A rendszer Normál teljesitményen fut, sem csökkentett sem overload módban.
Naponta előjön,a böngésző használta után pár órával és onnantól folyamatos, az egér müködik de amire kattintok az kapásból kiirja h nem válaszol, a zenelejtászó az szól, de ha youtobon hallgatok zenét akkor természetsen az is befagy.
És ez a hiba több ismerösömnél is előfordul h fogja magát és kiirja h nem válaszol az adobe s....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!