A gép akadozik, időnként ugrik egyet a kép elfeketedik a monitor mintha új programot nyitnék megg arra az időre, majd visszaáll normálisba. Mi lehet a baj?
a gép új, fx 6300 proce 8 gb blue ram meg hd5570 vagy ilyesmi pár ezer ft-os videókártya van benne.
64 bites
mi lehet a baja?
a monitor az fix, hogy jó
meg van amikor az ablak teteje is elfeketedik csak fekete csík van amikor közepes méretű ablakban van futtatva... az előbb is ugrott a kép...
mi lehet a baj?
valami driver baja lehet?
a rendszerem windows 8.1 és most új a gép
és akad a vlc media player is egy picit pedig most leszedtem a 64 bitest is
a firefoxról nem is beszélve, az úgy akad mint az atom
de az eredeti windows media playerrel nagyon nem akad, azzal tökéletes, villámgyors, nem akad meg a szöveg alig érezhetően mint a vlc-nél...
az lehet az oka hogy van olyan a C meghajtón, hogy programfájlok X86 tehát 32 bites, és ott van rakás amd driver?
és nemhogy a sima program filesbe kéne lennie? de ahogy néztem ott is vannak driverek...
a linkelt oldalon pedig nem találtam semmi használhatót nekem eltér a problémám
köszi
akkor mindjárt újrarakom a drivert
képet nem tudok küldeni mert fél másodpercre ugrik feketére aztán visszaáll normálisra.
egyébként a vga valami régi vacak...
és hogy tudom letörölni a régi drivert?
bár mondjuk annyira az sem régi de találtam újabbat
Ha letöltöd az uj drivert akkor amikor telepíted a régit felül fogja írni
esetleg megkérdezgeti hogy a xy fájlt felül e irod és te igen felül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!