Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pendrive formázása Xbox-ra?

Pendrive formázása Xbox-ra?

Figyelt kérdés

RGH-s Xboxunk van, amire pendrive-val tettünk fel játékokat. Újraformáztam az Xbox belső merevlemezét. Felismeri a pendrive-ot, viszont a gép újraformázná, hogy használható legyen (tehát nem látja megformázottnak és így a játékot sem). Ha Xboxon újraformázom, akkor meg a laptop látja úgy, hogy tele van, nem tudok rá játékot tenni. Az Xbox a pendrive formázása után ezt írja: Performance Warning: Your device is ready, but doesn't meet Xbox 360 performance recommendations.

Tudja valaki, hogy mi történhetett és mit lehetne tenni?

Köszi!

2014. nov. 22. 23:07
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Hú, valamit jól eltolhattam ezzel az xbox formázásával :D Oké, köszi a tanácsot. Pár nap múlva írok otthonról, hogy mire jutottam.
2014. dec. 2. 23:28
 22/27 A kérdező kommentje:
Elég, ha fele-felén marad (7 gb) vagy formázzam teljesen újra számítógépen? Félő, hogy akkor megint semmit sem fog látni a konzol, még a horizont sem.
2014. dec. 6. 21:02
 23/27 anonim ***** válasza:

7GB elég neki de itt valami megint nem stimmel.

A horizon a pc-re való program ami tudja kezelni az xbox által leformázott részt.(Bár mikor én leformáztam nem kérdezte hogy mekkora részét csinálja úgyhogy biztos jóra nyomsz? ha jól emlékszem két lehetőség van ott)A xexmenu-t kell a horizonnal feltenni a pendrive xbox által formázott részére és akkor a games-nél ott lesz. A másik partícióra nincs is szükséged ebben a történetben kivéve ha arra egyből ráteszed a legújabb dashlaunchot meg fsd-t hogy be tudd állítani,hogy arra bootoljon.

2014. dec. 6. 22:08
 24/27 A kérdező kommentje:
Még nem próbáltam, csak előre kérdeztem, hogy "mindent tudjak", ha neki ugrok :D Ez csak szerda körül lesz, majd akkor írok.
2014. dec. 7. 08:27
 25/27 A kérdező kommentje:

Uh, köszönöm szépen, sikerült! :D Leszedtem a Horizont, rátettem pendrive-ra, másik felére rátettem a Dash-t meg a Xexmenüt és így tényleg ment minden egyből :) Már fel is tettük a Mortal Kombatot. Öcsém örül neki, ez lett neki a karácsonyi ajándék.

Még egyszer köszönöm a sok türelmet és a segítséget! :)

2014. dec. 10. 20:40
 26/27 anonim válasza:
hello tudom hogy már régi de hogy sikerült neked mégis csak megcsinálni?
2018. júl. 12. 16:04
 27/27 A kérdező kommentje:

Szia!

Huh, már négy éve volt, őszintén, nem emlékszem. Az utolsó válasz alapján próbálkozz, az volt a megoldás. De hogy konkrétan hogy csináltam már, lövésem sincs. :/

2018. júl. 25. 06:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!