Pendrive formázása Xbox-ra?
RGH-s Xboxunk van, amire pendrive-val tettünk fel játékokat. Újraformáztam az Xbox belső merevlemezét. Felismeri a pendrive-ot, viszont a gép újraformázná, hogy használható legyen (tehát nem látja megformázottnak és így a játékot sem). Ha Xboxon újraformázom, akkor meg a laptop látja úgy, hogy tele van, nem tudok rá játékot tenni. Az Xbox a pendrive formázása után ezt írja: Performance Warning: Your device is ready, but doesn't meet Xbox 360 performance recommendations.
Tudja valaki, hogy mi történhetett és mit lehetne tenni?
Köszi!
Az RGH telepítőt?
Nos, bedugom a pendrive-ot az Xbox-ba (most csak a fele van Xboxra formázva) és akármit (játékot pl) teszek rá, semmit sem lát. 7 gigára lehetne jelenleg pakolni, ráteszek egy 5 gigás játékot, a konzol érzékeli a pendrive-ot, meg is lehet nyitni, de egyszerűen nem lát semmit.
Így próbáltam, itt írnak a telepítőről. A videó alatt ott a link, onnan szedtem le a dolgokat. https://www.youtube.com/watch?v=QGvHVw9FIIc
Igen, gyári menü van, de nem látja, amit a felére formázott pendrive-ra teszünk, így a xexmenüt sem tudjuk feltenni :(
Ennyit lát: [link]
Bemegyek a pendrive-ba és ott 0-t jelez mindenre.
16 giga Maxell. Próbáltuk az egészet, a felét, gépen is, konzolon is. Ha a konzolon formázzuk az egészet, akkor a gép látja úgy, hogy foglalt az egész, ha a gépen formázom, akkor a konzol akarja folyamatosan formázni. Most 7 giga van leformázva konzol által, így 7 gigát lát a gép is. Viszont, ha gépről teszek rá valamit, mondjuk egy 5 gigás Mortal Kombatot, akkor a pendrive-ot látja a konzol, viszont nem érzékeli, hogy bármi is lenne rajta, szóval nem látja az 5 gigás játékot. Na, de miért?
Ezért nem tudok se XexMenüt, se semmit rátenni, mert vagy folyamatosan újra akarja formázni, vagy nem is látja, ami rajta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!