Pendrive formázása Xbox-ra?
RGH-s Xboxunk van, amire pendrive-val tettünk fel játékokat. Újraformáztam az Xbox belső merevlemezét. Felismeri a pendrive-ot, viszont a gép újraformázná, hogy használható legyen (tehát nem látja megformázottnak és így a játékot sem). Ha Xboxon újraformázom, akkor meg a laptop látja úgy, hogy tele van, nem tudok rá játékot tenni. Az Xbox a pendrive formázása után ezt írja: Performance Warning: Your device is ready, but doesn't meet Xbox 360 performance recommendations.
Tudja valaki, hogy mi történhetett és mit lehetne tenni?
Köszi!
xex menüd van?
ha van egy pendrive-ra vagy külső vinyóra felrakod a legújabb fsd-t dashlaunchot ha nincs abba tudod majd beállítani hogy arra bootoljon. olivagyok360-ra reggel ott sok hasznos leírás van.
Leszedtem innen az RGH telepítőlemez fájlt. Ez egy iso fájl, DT nem lát semmit rajta, kiírtam CD-re, be az xboxba, kiírja h Mixed media disc, de tovább semmi. DVD-re kéne kiírnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!