Játék telepítésénél mindíg hiba pl most far cry 4-et próbáltam (Isdone. Dll és Unarc. Dll) de több játéknál is ugyanaz a probléma ötlet?
néztem videókat utánaolvastam több helyen is de sehogy sem jó -.-'
letöltöttem a 2 fájlt betettem a c windows system 32-es mappában írták hogy így majd jó lesz hát ez nekem nem jött be. Akkor onnan kitöröltem utána syswow64-es mappában is próbáltam ott sem jó. Akkor uj vga drivert telepítettem fel több fajtát is egyik sem jó.
Esetleg a ramok 2x4gb corsair vengeance 1600mhz-es ramok kivettem az egyiket átraktam másik foglalatba is na ott a feléig elment a telepítő és utána állt le na jó mondom akkor megpróbálom a másik rammal, a másik rammal meg a feléig sem ment el a telepítés hát ez sem sikerült, egyébként a letöltés nem hibás (utorrent 2.2.1-el töltök le azt mondják ez stabil verzió) és még a win 7 64 bit ultimate is most lett ujratelepítve úgyhogy tényleg nem tudom mi lehet a probléma :( várom az ötleteket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!