A fülhallgatót véletlen az usb helyére akartam bedugni a laptopba, mert sötét van, és csak találomra próbáltam, erre kikapcsolt és nem kapcsol be. Mi lehet a probléma?
Egy szép kis zárlat a rendszerben :)
Szedd ki az akkut, húzd ki, majd nyomd a bekapcsolót folyamatosan, dugd vissza, akku vissza, és engedd el utána kapcsold be.
(Ehhez +1 fő segítsége is elkellhet)
Lehet, hogy rövidzárvédett az USB, de hogy a sztatikus kisülést nem szereti, az biztos!
Munkahelyemen filc jellegű szőnyegpadló van, részben műszálas ruhában, műanyag talpú cipőben rövid jövés-menés után néha földelt dolgoz megfogva (fénymásoló háza, radiátor stb.) bizony néha lehet érzékelni a kisülést. Egyszer véletlenül úgy dugtam be a pendrive-ot, hogy hozzáért az ujjam az elején a fém részhez. Éreztem a kisülést, a gépem azonnal kikapcsolt. Szerencsére újra bekapcsolás után nem volt semmi baja...
mi lehet a probléma?
hát mondjuk, hogy a fülest az USB-be dugtad bele...
a barátnőd biztos örül neked esténként... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!