Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik jobb? AMD vagy az...

Melyik jobb? AMD vagy az Intel proci?

Figyelt kérdés

Sok videó/oldalon láttam hogy az intel a legjobb,az AMD az rossz,de mind a 2-ről hallottam jót és rosszat.

De mikor a neten olvastam,intellel összehasonlítottam,majdnem az intel feléből kétszer jobb AMD-t tudok venni

Most akkor bízzak a jó öreg Intel-ben?

Kérlek ne olyat írjatok hogy az Intel jobb,akkor aztis hogy miért,vagy fordítva!

2014. nov. 14. 21:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

Akkor is a piac 4/5-e volt az Intelé, amikor az AMD még amatőrök által sem vitatottan évekig gyorsabb, olcsóbb, kevesebbet fogyasztó processzort árult. Köszönhetően ez annak, hogy a vásárlók döntő többségének egyáltalán semmilyen ismerete nincs, a maradék fele meg saját tapasztalat nélkül random cikkek véleményét ismételgeti.

Az, hogy neked nincs erkölcsi érzéked az sajnálatos. Utoljára 5 éve büntették az Intelt a verseny akadályozása miatt, nem 10.

2014. nov. 16. 10:35
 22/24 anonim ***** válasza:
49%
Öt éve büntették őket egy tíz éves ügy miatt. Az erkölcsi érzékemmel pedig semmi baj nincs, viszont ez nem akadályoz meg abban, hogy két termék közül a jobbat válasszam. Mert jelenleg nem kis minőségbeli különbség van a kettő között.
2014. nov. 16. 13:28
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
22: ha te mondod, akkor biztos úgy van...
2014. nov. 16. 13:36
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Itt azért sok mindenről szó volt, kicsit hasogatva a fogyasztás is, de mi van ha húzott fogyasztással (ha már ez a must have feature)?

Én spec AMD fanboy voltam, a Duron szériától kezdve egészen eddig. De nem fogok többet AMD-t venni, átverve érzem magam, hogy így-úgy erős, jó, húzható, aztán szaggat az amit egy i3 kihajt.

2014. nov. 16. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!