Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windows 8.1 boot probléma,...

Windows 8.1 boot probléma, nagyon sürgős és fontos! Megoldás?

Figyelt kérdés
Dell laptopomon gyári ubuntut lecserélve telepítettem windows 8-at már vagy két éve. Egy hónapja smart screenen jött az értesítés hogy ingyen frissíthető 8.1-re amikor rámegyek bedobott a windows store-ba de ott semmi nem történt (talán mert nem eredeti a windows, nem tudom) Hát mondom sebaj. Pár napja viszont egy másik értesítést kaptam hogy szeretném-e használni most a 8.1-et. Rámentem hogy telepítés és fel is telepítette, a probléma csak az volt hogy iszonatosan lassan jutok el a bejelentkezésig és amikor bejelentkezek órák elteltével sem történik semmi csak a kurzort látom a fekete képernyőn. 8.1-et DVD-re kiírva próbáltam meg feltelepíteni, de amikor beállítom hogy CD/DVD meghajtóról bootoljon akkor egyszerűen átugorja a telepítést és megint a szokásos lassú windows 8.1-ben találom magam ahol továbbra sem tudok bejelentkezni. Ugyan ez a probléma hogy ha pendrive-ról próbálom meg telepíteni. Windows 8.0-t is letöltöttem és ráraktam egy pendrive-ra, beállítottam hogy arról bootoljon és meg is jelent a telepítő képernyő azomat a kiválasztott telepítési módszert követően folyamatosan kidob egy bizonyos hibaüzenettel: A Windows nem tudja telepíteni a szükséges fájlokat. Lehet, hogy a fájl sérült vagy hiányzik. Győződjön meg arról, hogy a telepítéshez szükséges összes fájl elérhető, és indítsa újra a telepítést.

2014. nov. 11. 20:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Meg fogom próbálni a PowerISO-t is. Csak nekem tényleg az a fura, hogy sokan állítják, hogy így jó, meg úgy jó, mégse megy.
2014. nov. 13. 07:43
 12/16 anonim ***** válasza:
A PowerISO-nak ezzel a funkciójával kell a bootolható pendriveot elkészíteni: [link]
2014. nov. 13. 14:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Kicsit komolyabbnak tűnik a PowerISO, mint amiket eddig próbálgattam. Megpróbálom, köszi, a képet is.
2014. nov. 14. 09:33
 14/16 anonim ***** válasza:

[link]

Na ez érdekes. :///

2014. nov. 14. 09:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez tényleg érdekes.
2014. nov. 14. 15:15
 16/16 Mobilerack válasza:
Én Rufus-sal szoktam nekem még nem volt olyan hogy ne működött volna. :)
2016. aug. 5. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!