Hack Shield probléma windows 8.1?
Figyelt kérdés
Feltelepítettem a Silkroad-r játékot és kb 5pc sem telik el és ezt az error-t kapom:@ hogy tudom kilőni vagy kikapcsolni a HackShield-t Windows 8.1 rendszerű gépen?
Választ előre is köszönöm!
2014. máj. 18. 14:03
1/1 anonim válasza:
Én már egy jó ideje nem játszom vele de úgy emlékszem, hogy a rendes joymax-os silkroadnál a hackshieldet nem lehet eltüntetni, az van és kész. Ha próbálsz vmi 3programot indítani vele, mondjuk egy multiclienst, vagy egy nem fizetős botot, akkor szokott ilyet adni sztem. Egyébként a win7 feletti oprendszerek szokták még bolygatni a klienst. Én win8al játszottam a végén és sok macera volt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!