Van 4 gép. Mindegyik látja egymást a hálózaton és nincs jelszóval védve egyik sem. Az egyiken csinálok egy Medal of Honor Allied Assault szervert, és az én gépemen kívül mindegyik látja azt, de az enyém nem. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Magát a gépet én is látom, be is tudok lépni a megosztott mappájába, de a játékban a szerverre nem.
Tűzfalat néztem, direktbe ip-re is próbáltam csatlakozni de semmi. A 2 másik gép ami tud csatlakozni a szerverre azon XP van. A szerver gépen és az enyémen meg Win 7. De az a vicces, hogy ha azzal a géppel csinálok szervert amelyiken XP van, akkor azt sem látom. Szal oprendszertől is független a dolog. A játékból pedig ugyan az a verzió van fent mindenhol.
2014. máj. 13. 11:31
1/6 Tengor válasza:
Ha egy hálóban vannak (192.168.x-ig megegyezik az IP) akkor pedig tűzfal lesz, méghozzá a te gépeden.
2/6 A kérdező kommentje:
Úgy vannak az ip címek, hogy:
192.168.1.100
192.168.1.101
192.168.1.102
192.168.1.103
Pedig a tűzfalon át van engedve a MOHAA.
2014. máj. 13. 12:05
4/6 A kérdező kommentje:
Így sem jó.
2014. máj. 13. 12:13
6/6 A kérdező kommentje:
A modemrouter(2 az egyben) beállításainál is és a gépemen is kinyomtam a tűzfalat, de nem működik még mindig.
2014. máj. 13. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!