Miért lehet lassú a gépem?
A gépem fontosabb paraméterei:
RAM: ddr3 4giga
cpu: i3
hdd. 500 gigab
video: nvidia 2gb
amúgy egy asus k53sd laptopról van szó
Nemrég eltávolítottam minden malware-t, alig van junk file a gépen, a temp mappákat rendszeresen törlöm, disk cleanert is használom rendesen, (lombtárt is ürítek :) ) a startupnál alig indul program (kb csak pár dirver), nem szorul a gép defragmentálásra sem, msconfigban alig hagytam futó service-t, a keresésnél az AppData mappákat hozzáadtam az indexeléshez, teljesítmény-centrikus az energiafogyasztás, minimumom fut a gép, nincsenek animációk, stb, tehát megcsináltam a főbb google találatokat, amelyekkel felgyorsíthatok egy win 8.1 alatt futó gépet, mégis néha olyan lassú tud lenni a keresés például, vagy egy open file dialógus megnyitásánál böngészőben. Mitől lehet ez, annyira nem régi az i3-as proci, mennie kéne, mint atom nem?:D Hozzáteszem, h néha startupnál egész gyorsan keres.
Köszönöm
egyébként a windows 8 tök jól futott, 8.1-re frissítve lett ilyen szerintem, de akkor még nem vettem észre ennyire.
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!