Miért ilyen lassú ez a laptop?
Egy Lenovo G50 típusú gépről lenne szó. Lényegében csak irodai használatra kell, néha egy kis PS, html írás stb.
A helyzet az, hogy az elején elég gyors volt, még miután felraktam rá ezeket a programokat azután is. Kb. 2 hónapos, és olyan 3-4 hete borzasztóaan lassú. Chrome az elején alig indult el, így letöltöttem az Operát ami süvített. Most viszont van, hogy perceket várok míg megnyissa. Nettel nincs gond, koleszos 1GB. De nem csak az Opera assú... elég ha csak megnyitok egy mappát... vagy sajátgép, dokumentumok stb. és lassan nyissa meg, sőt még le is fagy... Not responding.. aztán elindul. Sajnos csak 2GB RAM van benne, mivel nem vettem észre, hogy nincs free slot.. otthon pedig halomban állnak a 2GB-os RAM-ok -.-"
A RAM okozhatja ezt a baromi lassú tempót?
Még a nagyapám 70 éves Win98as gépe se csinálja ezt. Megynitom a sajátgépet és lefagy...
iTunes-al frissítettem a telefont, viszont ha megnitottam valamit, akkor a itunes lefagyott.. ahogy bezártam a máik dolgot, elindult...
Már megy az idegeimre. Alap Win 8.1 volt rajta...de lehetőségem van ingyen beszerezni a Win 8.1 Professionalt (Dreamspark), egy reinstall segítene? Vagy az is csak egy ideig?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Sok fölös file
Futtass CCleaner-t
Advanced system care vagy egyéb Karbantartót
Vírusírtást.
Legvégső esetben nyomj egy új windows-t rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!