Hogy változtassam meg az IP Címem? UPC Modem-routerem van.
Üdv! Már mindent kipróbáltam, használtam a google-t, nem is keveset. Kihúztam, visszadugtam, CMD-be beírtam azt a renew parancsot, bementem a kezelőfelületre, meg mindent amit videóban láttam, és semmi sem járt sikerrel, míg mások egy kihúzással és visszadugással megváltoztatják az IP Címüket.
Ha felhívom az UPC-t tudnak valamit adni mellyel naponta megváltozik? Vagy van valami mód?
Sok eszköz használja a netet, és mivel mindegyiknek ugyanaz az IP Címe, ez nem teljesen jó. Ha legalább fél évente változna vagy valami, de már mióta ez. Tehát Ha felhívom az UPC-t tudnak valami tanácsot adni? Vagy bárkinek akinek modem-routere van egyben Wifi minden, az tudja cserélni az ip címét?
milyen modemed van,
-mert a mi UPC modemünk 2 ip címet ad ám,
Az uj rendszerben az IP cím eléggé fixnek tűnik, régebben azért cserélgették ,hogy pl ne üzemeltes odahaza szervert, mostanra ezt máshogyan figyelik és akadályozzák.
Ha másik IP kell valamihez, használj VPN-t például, ami elrejti az eredeti címedet és a távoli hely úgy látja, mintha egy más heléyről neteznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!